Bli medlem

Attention behöver dig

När du blir medlem i Riksförbundet Attention hjälper du oss förbättra vårt arbete för att alla med NPF ska bli bemötta med respekt och få det stöd de behöver. Varje ny medlem ger oss större inflytande så vi kan göra mer.


Läs våra medlemmars berättelser

Vi har samlat berättelser från våra medlemmar om varför de gick med i Attention och vad medlemskapet har betytt för dem.
Läs mer här >>

Klicka på länken. Skriv in din adress i formuläret så får du mer information. Du kan också lägga till familjemedlemmar. Vi ser fram emot att välkomna dig till Attention Västerås!

Medlemsavgifter

  • Huvudmedlem 240 kr per kalenderår (måste ha fyllt 18 år)
  • Familjemedlem 60 kr per kalenderår (boende på samma adress)
  • Stödorganisationer 400 kr per kalenderår

Anmäl hela familjen – fler kan göra mer

I vårt nya medlemsregister kan du bara lägga till familjemedlemmar i samband med att du blir medlem. Om du redan är medlem och vill lägga till familjemedlemmar, kontakta: medlem@attention.se

Bli stödorganisation

Som stödorganisation eller företag har ni samma förmåner som privata medlemmar, men saknar rösträtt på vår förbundsstämma. Ni bidrar till en god sak och hjälper oss att påverka och sprida information om NPF. För att bli stödorganisation kontakta: medlem@attention.se

Medlemsförmåner

  • En årsprenumeration på Tidningen Attention
  • Tillgång till en lokalförening där du kan träffa nya vänner och delta i träffar, aktiviteter och samtalsgrupper
  • Rabatt på utbildningar och temadagar som arrangeras av Riksförbundet Attention.
  • Olycksfallsförsäkring – om något skulle hända dig eller dina barn (under 18 år) under någon av Attentions aktiviteter gäller vår olycksfallsförsäkring för varje vuxen medlem och medföljande barn.

Läs våra medlemmars berättelser

Vi har samlat berättelser från våra medlemmar om varför de gick med i Attention och vad medlemskapet har betytt för dem.
Läs mer här >>